Het derde bezoekje aan Den Haag heeft Zondag-1 een 8-0 overwinning opgeleverd. Thuisploeg Toofan bood voor rust nog goed partij, maar stortte in de tweede helft als een kaartenhuis in elkaar. GSC/ODS scoorde er dan ook lustig op los.

In de eerste twintig minuten hadden de Hagenaars overwicht, maar kansen leverde dat nauwelijks op. GSC/ODS speelde geduldig en kwam er steeds vaker dreigend uit. Yusuf Karasahin kopte Zondag-1 fraai naar een voorsprong.

Daarna toonden de Dordtenaren zich nog twee keer scherp. Lutfallah Kilic verdubbelde de marge en daarna tekende Omer Can voor de mooiste treffer van de middag door een weggewerkte cornerbal ineens op de slof te nemen: 0-3.

Na rust stribbelde de thuisploeg nog even tegen, maar zonder resultaat. Nadat Lutfallah Kilic binnen de berichte lijnen gevloerd werd mocht Davut Sahan van elf meter nummer vier inschieten. Twee treffers van Sabit Kayhan voerden de score naar 0-6.

Nadat Omer Can met zijn tweede treffer, ditmaal met het hoofd, voor de zevende treffer tekende, pikte ook Ibo Karasahin zijn doelpuntje weer mee: 0-8. Dankzij de monsterzege rukt Zondag-1 op naar de derde plek van de ranglijst.

Komende zondag krijgt GSC/ODS bezoek van SV Bolnes.