In competitieronde drie heeft Zondag-1 z’n eerste overwinning geboekt. Steeds Hooger werd met een 2-0 nederlaag naar huis gestuurd. Het verschil tussen beide ploegen zat vooral in effectiviteit. GSC/ODS benutte enkele van de spaarzame kansen, terwijl de bezoekers ze lieten liggen.

Meestal is het juist Zondag-1 dat te veel kansen onbenut laat, maar dit keer was het dus andersom. Goaltjesdief Ibo Karasahin opende de score en nog binnen het half uur verdubbelde Coskun Altintas de score met een strak schot dat via een Rotterdams been binnen vloog.

Na de rust werd het een eenzijdig beeld. Steeds Hooger had veel balbezit, maar het hard werkende GSC/ODS stond goed georganiseerd en gaf weinig weg. Kwam Steeds Hooger er dan een keertje doorheen dan was er nog de sterk keepende Mehmet Tokul, die z’n doel schoon hield.

Via de counter verzuimde de thuisploeg de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Ibo Karasahin en invaller Ferit Yaman waren er dichtbij, maar konden het net niet vinden. Het laatste fluitsignaal klonk op deze drijfnatte middag als muziek in de Dordtse oren.

Komend weekend reist Zondag-1 weer af richting Den Haag, waar SV Madestein wacht. Ook die ploeg telt vier punten, dus is er sprake van een duel dat bepaalt wie aanhaakt bij de top-4 en wie voorlopig afhaakt.