Na de moeizame laatste weken met een flink aantal blessures en vakantiegangers, konden we eindelijk weer beschikken over een redelijk groep waarin ook de sterkhouders weer terug waren van de pijntjes of mooie vakantie bestemmingen.

Met deze wetenschap werd tegenstander Sliedrecht vanaf minuut 1 gelijk het vuur aan de schenen gelegd wat binnen 2 minuten een doelpunt van Brandon opleverde die een schot van Rutger dusdanig van richting veranderde dat de doelman geslagen achter bleef. Met vlotte combinaties werd een groot aantal kansen geschept die op wonderbaarlijke wijze niet binnen gingen.

Zoals zo vaak in het voetbal keerde hierdoor het spelbeeld vooral door onachtzaamheid aan onze zijde. De gasten wisten hier gretig van te profiteren en de 1-1 aan te teken en zelfs tegen de verhoudingen in de domper bij GSC/ODS te vergroten door ook de 1-2 achter Michael te schieten.

Laten we het een wake-up call noemen maar plotseling was het besef er weer dat als we zo bleven spelen dat we het deksel op onze neus kregen onder leiding van het dynamische middenveld Rutger, Daniel, Brandon en Damian werd het tempo opgeschroefd en wisten we via Rutger die op 2-2 te komen.

Met hernieuwd elan kwamen de mannen van GSC/ODS ook uit de kleedkamer en was het Brandon die met zijn 2de van de middag de verdiende voorsprong weer tussen de palen tikte. Het geloof bij de mannen van Sliedrecht begon langzaam weg te vloeien en het kleine sprankje dat ze nog koesterde werd vakkundig door Daryl de grond ingeboord toen deze met een vloeide beweging de 4-2 in het mandje legde.

De solide verdediging onder leiding van Gaston, Tim, Remco en de zekere backs Yoran en Ryan gaven niets of nauwelijks wat weg waardoor er op de overwinning niets viel af te dingen en de gasten zonder punten huis waards keerde richting Sliedrecht.