Na het goede herstel vorige week tijdens de 2de helft was het nu zaak om dit vanaf het begin van de wedstrijd op de mat te leggen. Buurman Oranje-wit was de tegenstander tegen wie we ons blazoen moesten proberen op te vijzelen.

Na een paar schoonheidsfoutjes achterin tijdens de opbouwleken we de mannen van Oranje-Wit in de kaart te spelen. De gretige en jongeploeg wist niet van deze kansen te profiteren dankzij oplettend keepers werkvan Paul die wederom een sta in de weg bleek. Na een minuut of 10 handen we onsritme gevonden en werd onder leiding van de excellerende Dion en Joeri detegenstander terug op eigen helft gedrukt.

De kansen die dat opleverde werden helaas niet beloond of omzeep geholpen door getreuzel aan de bal van onze zijde. Na weer een mooieaanval werd Appie in de 16 meter tegen de grond gewerkt en kon descheidsrechter niet anders dan de bal op de stip leggen de uitgelezen kans omop voorsprong te komen. Met Dani Fernandez achter de bal leek dit dan ook eenzekerheid om het publiek nog even in spanning te houden besloot de eigenzinnigeDani de kans in 2 keer te benutten en zoals nog de 1-0 aan te tekenen.

Een aantal opgelegde kansen was verder niet aan het team vanGSC/ODS besteed waardoor de gasten in leven werden gehouden. Toch leek er voorrust de mogelijkheid te ontstaan om de voorsprong te verdubbelen toen Whitleyin de beruchte 16 meter onrechtmatig ten val werd gebracht door de keeper vanOranje-Wit maar de scheidsrechter wuifde dit weg waardoor de rust met eenminimale voorsprong werd behaald.

Met de verse krachten Dani Broos, Jeremy en Tarik in deploeg gingen we op jacht naar een grotere voorsprong. Maar nu waren de rollenomgedraaid en was het de goed spelende equipe van Oranje-Wit die soepel tussenonze linies in combineerde en via een kopbal op gelijke hoogte leek te komenwaar het niet dat Paul met een katachtige reflex de bal uit zijn doel wist testompen. Niet veel later moest ook hij echter het hoofd buigen toen de goed weggestokenspits van Oranje-Wit door ons centrum sneed en de 1-1 binnen de palen schoof.

Met de atletische Sylvester in deploeg voor Whitley probeerde we weer wat grip op de wedstrijd te krijgen enbeetje bij beetje wonnen we weer terrein de voorin jagende Dani Broos was bloedirritant voor de verdedigers waardoor steeds meer afvallende ballen voor demannen van GSC/ODS waren. De sterk spelende Dion werd de hoek ingestuurd sneedvoor zijn tegenstander langs en leg de bal klaar voor Jeremy die het leder omuiterst sublieme wijze via de binnenkant van de paal in het netje legde 2-1

De buurmannen van Oranje-Wit gaven echter niet op en dachten op gelijk hoogte te komen toen een bal op de lat terug het veld in stuiterde en de linksbuiten de bal in het doel tikte. Dat hij dit deed in buitenspelpositie zorgde voor enig chagrijn en protesten bij de gasten zodat beide teams zich soms benadeeld voelde de gasten met de buitenspel goal en de thuisploeg met de  niet gegeven strafschop. Al met al een slechte 2de helft waarin de ploeg wel voor iedere meter knokte en nooit opgaf.