In een bij vlagen zeer goede wedstrijd wist Zaterdag-2 een aanval op troon af te slaan van tegenstander Sliedrecht. Deze jonge en gretige ploeg wist het de gastheren in de beginfase zeer moeilijk te maken, maar moest uiteindelijk diep buigen.

Zaterdag-2 bleef goed vanuit de posities voetballen en was counterend zeer efficiënt. Dankzij treffers van Dani Fernandez, Witley en Appie liep GSC/ODS uit naar een 3-0 ruststand.

In de tweede helft werd het elftal noodgedwongen door elkaar gehusseld en na de wissels van Joeri voor de zieke Jelle, Jeremy voor Dion en Dani Broos voor Appie, verslapten het team geen moment en wisten door doelpunten van Tarik en Dani Fernandez (2x) door te stomen naar een 6-0 eindstand.

Tegenstander Sliedrecht complimenteerde de thuisploeg met de goede wedstrijd en dit was zeer terecht, omdat het een prachtige wedstrijd was van Dordtse kant, met goed uitgespeelde doelpunten.

Een mooi presentje ook voor trainer Raymond, die in Londen vertoefde en dus met een gerust hart zijn taken kon overdragen aan Marcel en Jan. Klasse gevoetbald mannen !