Een sterk spelend IFC heeft Zaterdag-1 dit weekend genadeloos op de pijnbank gelegd. Op eigen veld ging GSC/ODS met 0-5 onderuit en de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat daar eigenlijk weinig op af te dingen viel. De bezoekers waren simpelweg een klasse beter.

De thuisploeg was ondanks de forse nederlaag niets te verwijten. De ploeg wordt al sinds de zomer geplaagd door blessures en voor trainer Dennis Groeneweg is het wekelijks puzzelen om tot een opstelling te komen. Dat probleem blijft er ook, zeker nu dit keer Channo Anastasia uit de wedstrijd geschopt werd en voorlopig uitgeschakeld lijkt.

Voor de rust was IFC al de bovenliggende partij en mocht Zaterdag-1 de handjes dicht knijpen dat er slechts 0-1 op het scorebord stond. Na de thee probeerde GSC/ODS de bakens te verzetten, maar het kwaliteitsverschil was simpelweg te groot en werd dit keer wel in doelpunten uitgedrukt.

Komende zaterdag gaat GSC/ODS op bezoek bij Dongen.