We hebben hulp nodig van alle leden en oud-leden van GSC/ODS en de voorgangers Merweboys, GSV’84, Stadspolders, Geluksvogels, GSC en ODS. Het probleem is dat onze lijst met ereleden en leden van verdienste niet compleet is. Dit willen we nu eindelijk eens goed op een rijtje krijgen.

Dat de lijst niet compleet is ligt aan een aantal factoren. Allereerst was daar de brand in ons clubhuis (in 2009), maar ook zitten er gaten in de archieven, die het bestuur slechts gedeeltelijk wist te dichten. Daarom is de hulp van leden en oud-leden nu heel erg welkom !

Weet je, ken je (of ben je zelf) een erelid of lid van verdienste van onze huidige club of één van de voorgangers, laat dit dan weten aan het bestuur. Dat kan op allerlei manieren. Mondeling bij een bestuurslid, per mail aan bestuur@gscods.nl of met een reactie op facebook. Help je mee?