Peter Visser mag zich de ongekroonde quizkoning van GSC/ODS noemen. Door afwezigheid van z’n vaste partner Hans Suiker, waarmee hij in drie pubquizzen twee keer eerste en een keer tweede werd, speelde hij dit keer samen met Mario de Jager en pakte opnieuw de eerste prijs !

Op de derde plaats eindigde ook een koppel dat we al vaker in de hoogste regionen zagen; Ria en Jasper de Wit. Plek twee was voor Henny en Riet Kattemölle, die hun prijs spontaan schonken aan het als laatste geëindigde duo, dat overigens al vooraf meldde mee te doen voor de gezelligheid….

Ondanks het door ziekte afhaken van liefst vier teams was de kantine gezellig gevuld en kreeg quizmaker Martien Blom een welverdiend applaus voor het maken van 75 vragen met enkele tientallen video- en audio-fragmenten. Vrijdag 27 december is er een pubquiz in kerstsfeer !