Met 25 enthousiaste kids is het record aantal deelnemertjes aan onze Mini’s Day dit weekend gebroken. Het was zo druk, dat dit keer een extra kleedkamer gebruikt moest worden en er extra ballen nodig waren. We mochten deze zaterdag weer liefst drie nieuwe gezichten begroeten.

Hopelijk gaan we Jayliano, Luca en Owen nog vaak terug zien! Terwijl de oudste mini’s onder leiding van Murat en Gaston een partijtje 4 tegen 4 speelden, werkten de kleintjes het bekende parcours af, om te werken aan motoriek en traptechniek.

Trainers Ariëtte, Peter en assistent Sven hadden hun handen méér dan vol, maar met hulp van ouders verliep het gelukkig prima. Toch zijn er een paar kritische nootjes, die we hier even moeten kraken. Meld je uiterlijk 24 uur tevoren aan! Heb je je aangemeld, maar kun je toch niet, meld je dan netjes af bij Ariette.

Hou je aan deze simpele regels, want we moeten echt weten hoeveel kinderen er komen. Dan hebben we bijvoorbeeld genoeg mandarijnen…. En er is ook voldoende begeleiding nodig. Dat is overigens toch al een probleem, nu de Mini’s Day steeds succesvoller wordt. Hulp is welkom!

We zien ook soms dat spelertjes van teams die géén competitiewedstrijd hoeven te spelen, spontaan aansluiten bij Mini’s Day. Dat is niet de bedoeling, want zo wordt het onoverzichtelijk en het is ook niet leuk als het leeftijdsverschil te groot wordt.

Komende zaterdag is er GEEN Mini’s Day in verband met de herfstvakantie. Op 26 oktober gaan we er weer tegenaan. Rest nog te vermelden dat er weer een aantal mini’s bijna rijp zijn om ‘echt’ competitie te gaan spelen. Na de winterstop stromen ze door naar een JO7-team.