Liefst 19 kleine talentjes waren zaterdag actief op onze Mini’s Day, Wie had dat gedacht toen we twee jaar geleden begonnen met dit evenement voor de allerkleinste voetballiefhebbertjes? We waren toen blij dat er 4 of 6 kinderen kwamen. Maar Mini’s Day is gegroeid als kool!

Ook na deze zomer was het maar afwachten hoeveel kinderen we mochten begroeten. Immers, veel mini’s zijn (weer) doorgestroomd naar de pupillen en spelen nu ‘echt’ competitie. Maar ook dit seizoen stromen de kleine talentjes weer toe. Gelukkig maar….

Er werd weer naar hartenlust geoefend onder deskundige leiding. Ariëtte en trouwe assistent Sven kregen weer hulp van Peter. Na afloop waren er voor alle kids appels van onze mini’s sponsor. Turan (5) was pupil van de week en kreeg een wedstrijdbal met handtekeningen van de spelers van Zaterdag-1. Komende zaterdag is er natuurlijk weer Mini’s Day. Graag om 13.00 uur aanwezig zijn.

Oh… nog even dit… het is echt noodzakelijk om vooraf aan te melden via onze groeps-app. Als er plots véél meer kinderen komen, kunnen we niet ineens extra trainers/begeleiders regelen. Wel maken we een uitzondering voor kids die voor de allereerste keer komen, want daarvan zitten pa of ma nog niet in de groeps-app.