Het moet niet gekker worden met onze Mini’s Day ! Werd een week geleden het record aantal deelnemers met 25 geëvenaard, dit weekend telden we 26 enthousiaste jonge talentjes. Trainers Ariëtte, Peter en assistent Sven hadden de handen vol…

De oudste mini’s speelden 3 x 3 met hulp van moeder Diana en opa Michel, de rest trainde op techniek op ons bekende parkoers, met pionnen, boogjes, doeltjes en sinds kort ook de snelheidsladder en de hoelahoeps.

Na afloop waren er voor alle deelnemertjes lekkere mandarijnen (met dank aan sponsor Murat) en mocht Jahvayden (zeg maar Jay) als pupil van de week de aftrap doen bij Zaterdag-1. Het leverde ‘m een bal met handtekeningen, patat en limonade op!

Komende zaterdag weekend is er natuurlijk weer Mini’s Day. Wil je meedoen, zorg dan dat je er om 13.00 uur bent en vergeet niet om je vooraf op te geven op de groeps-app. Dat geldt natuurlijk niet voor nieuwelingen, want die zijn altijd welkom !!