Vele tientallen leden hebben inmiddels via GSC/ODS loten gekocht van de Grote Clubactie. Bij deze hartelijk dank daarvoor, want van elk lot (drie euro per stuk) gaat liefst 2 euro en 40 cent naar onze club. Diverse leden en jeugdleden hebben nog loten te koop !

Iedereen heeft nog tot 14 november de tijd om een lot van de Grote Clubactie aan te schaffen. Met de aankoop maak je kans op fraaie prijzen en help je ook nog eens onze club vooruit. De opbrengst gaat naar het Jeugdkamp, dat weer aan het eind van het seizoen gehouden wordt.

Loterijen zijn overigens sowieso een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging. Onlangs wonnen we als club bij de Vriendenloterij een cheque van ruim vijfduizend euro, die gebruikt wordt om LED-verlichting op het hoofdveld en – als dat kan ook – het tweede veld te krijgen.

Dat we regelmatig geld ontvangen van de Vriendenloterij danken we aan een groep trouwe spelers, die maandelijks via automatisch incasso op hun bankrekening een lot koopt. Die groep is klein en daarom gaan we op 20 november weer véél leden bellen met de vraag om ook mee te doen !