Dat er drie punten uit Den Haag meegenomen werden door GSC/ODS was vooral op het conto te schrijven van Mehmet Tokul. De Dordtse doelman was dé man van de wedstrijd met geweldige reddingen op cruciale momenten. De 1-3 zege op SC Madestein was wel dik verdiend.

Zondag-1 opende op deze heerlijke nazomerdag sterk, maar was niet scherp genoeg voor de goal. Serhat Kavak stuitte op de doelman en Ibo Karashin kopte op de lat, maar gelukkig was Coskun Altintas attent: 0-1.

Daarna ontspon zich een aantrekkelijk op en neer golvend spel, waarin beide ploegen kansen kregen. Mehmet Tokul zag zijn eerste fraaie redding erg ongelukkig eindigen want de door hem weggebokste bal viel via de lat en zijn achterhoofd alsnog binnen.

Vlak voor rust behoedde de keeper zijn ploeg met een fabelachtige redding voor een achterstand. Direct na rust ranselde hij weer twee keer geweldig een bal uit zijn hok. Dat bleken ook meteen de laatste wapenfeiten van de thuisclub.

GSC/ODS greep stevig het initiatief en wist nu op het middenveld telkens de snelle omschakeling van SC Madestein lam te leggen. Het wachten was op doelpunten, maar zoals wel vaker bij Zondag-1 werden er nogal wat kansen gemist.

Twee invallers bleken uiteindelijk beslissend. Eerst soleerde Lutje Kilic door de Haagse defensie en bood goaltjesdief Ibo Karasahin een niet te missen kans (1-2). In de slotfase bekroonde Ferit Yaman zijn sterke invalbeurt ook met een treffer: 1-3.

Komend weekend is Zondag-1 vrij. De week er op staat het derde reisje naar Den Haag gepland. Dan is SSV Toofan de gastheer.