De inschrijvingen voor de vierde pubquiz in onze kantine stromen gelukkig weer binnen. Op dinsdag stond de teller aan het eind van de middag op 22 teams. Dat betekent dus sowieso een gezellig gevulde kantine, maar ook dat er nog plaats is voor enkele extra teams.

Quizmaster Martien en presentator Thijs hebben weer een verrassend lijstje vragen en filmpjes verzameld, dus het belooft een geinig avondje te worden. Voor wie toevallig de meeste punten halen (kennis is zeker niet doorslaggevend) zijn er weer leuke prijzen te winnen.

Inschrijven kan nog tot en met donderdagavond bij de inmiddels van een korte vakantie teruggekeerde Lucien (WhApp-je naar 06-13 41 35 30). Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per team. Heb je géén speelpartner en wil je toch graag meedoen, dan zoekt Lucien er eentje voor je.

De pubquiz begint a.s. vrijdagavond om 20.00 uur !