In een kletsnat Den Haag heeft Zondag-1 een stevige nederlaag geleden. SVH, dat in deze vierde klasse de titelfavoriet zou zijn, stapte met een 4-0 zege van het veld. De nederlaag was terecht, maar had zeker niet zo hoog uit hoeven te vallen.

In de eerste helft was er geen sprake van krachtsverschil. Beide ploegen kregen kansen en GSC/ODS zelfs nog de beste. Oktay Karaca zag al na drie minuten een treffer ten onrechte afgekeurd wegens buitenspel. Lutfallah Kilic kreeg de grootste kans, maar mikte net te hoog.

Op slag van rust leek Zondag-1 na een mooie aanval over veel schijven de score te kunnen openen, maar bizar genoeg lag de bal tien seconden later aan de andere kant in het doel: 1-0. Na de thee had GSC/ODS niet veel meer in te brengen. Er was nog één kans op de gelijkmaker, maar ook die werd niet benut.

Met nog een klein kwartier te spelen besliste de thuisploeg na een snelle counter de wedstrijd: 2-0. In de slotminuten liet Zondag-1 het helemaal afweten en werd de score zelfs nog verdubbeld. Komend weekend wacht GSC/ODS een thuisduel met het Rotterdamse Steeds Hooger.