Na een week eerder in de volle zon tegen Oranje-Wit, starten we nu in de stromende regen tegen Wieldrecht. Op een spekglad veld hadden beide teams moeite om in hun spel te komen. Waar beide teams probeerde te voetballen was het GSC/ODS wat tot de eerste kansjes kwam die helaas niet werden benut.

Toch kwamen de gastheren halverwege de eerste helft aan een verdiende voorsprong toen Hulleman de val voortrok op Bas die het leder alleen maar binnen hoefde te lopen. Hulleman leek zelf na de mooiste aanval van de middag de 2-0 aan te tekenen maar zag zijn poging stranden op de paal. Vlak voor rust viel er een verdwaalde voorzet van de linksbuiten van Wieldrecht plotseling binnen waardoor we met een 1-1 ruststand de kleedkamer opzochten.

Enigszins opgewarmd en wat frissen wissels begonnen we aan de tweede helft. De Warmte van de kleedkamer leek ons goed te hebben gedaan want via een uit gekiende vrijetrap van Danny wist Brandon de 2-1 binnen te schuiven. Niet veel later was het een corner van Danny die met de hak door Bas tot doelpunt werd gepromoveerd 3-1. Het verzet leek gebroken en de makkelijk combinerende GSC/ODS-ers drukten de gasten verder naar achteren.

De diep gestuurde Chris leverde een messcherpe voorzet die voordat Melin de bal binnen kon tikken al door een speler van Wieldrecht achter de eigen doelman werd getikt 4-1. De honger van de thuisploeg leek nog niet te zijn gestild en het goed doorgaan van Vincent leverde de 5de treffer van de middag op. Door deze ruime marge verslapte de concentratie wat en gingen we te veel voor de bal en uit positie lopen waardoor ook Wieldrecht weer gevaarlijk kon worden en een van deze kansen wist te benutten en de 5-2 achter Michael schoot.

Weer enigszins bij de les was het Hulleman die de loopactie van Bas op waarde schatte en de bal keurig in zijn loop meegaf waardoor het een koud kunstje was om de 6-2 binnen de palen te schieten. De slappen slotfase zorgde er nog voor dat de uitstekend spelende aanvoerder Gaston aan de noodrem moest trekken en scheidsrechter Rombout niet anders kon dan de bal op de stip leggen. De spits van de gasten liet Michael kansloos waardoor de eindstand deze natte middag op 6-3 werd bepaald.