Na de 2 eerste bekerduels gewonnen te hebben was er een goede uitgangspositie verworven om de volgende ronde te bereiken. De laatste horde in deze poule was het altijd lastige EBOH 5.

Dat er 1 punt voldoende was geen issue omdat dit team altijd speelt om te winnen dus vol goede moed werd er dan ook begonnen aan de wedstrijd. Het was echter EBOH dat al snel wist te profiteren van wat communicatie problemen en toen de wegglijdende Chris geen redding meer kon brengen stonden de gastheren plots met 1-0 voor.

Na deze domper verwerkt te hebben begon de ploeg hun eigen spel weer te spelen en werden er enkele goede kansen gecreëerd die helaas niet benut werden toch kwam er halverwege de eerste helft de verdiende gelijkmaker van de voet van Bas, en was het de sterk spelende Vincent die niet veel later de 2-1 in de touwen joeg.

Met deze stand begonnen bij de ploegen aan de 2de helft en wist GSC/ODS de voorsprong via Rutger uit te bouwen naar 3-1 en leek de overwinning binnen handbereik. Dat de gastheren over veerkracht en een goede ploeg bleken te beschikken bleek wel toen ze snel de 2-3 maakte en niet viel later via een strafschop weer langszij waren gekomen en de 3-3 op het bord verscheen.

De soepele tandem Brandon en Rutger namen de ploeg weer wij de hand en het was wederom Rutger die de balans weer in het voordeel van GSC/ODS deed omslaan 3-4. Met nog een paar minuten op de klok en hier en daar toch wat pijntjes waardoor coach Jan moest ingrijpen leek de zege wel zeker. Dat de gastheren nog een keer langszij konden komen is zonde gezien de legio kansen die door ons gemist werden.

Met een 4-4 stand en dus het broodnodige punt werd toch de volgende ronde bereikt voor het gezelligste team van GSC/ODS.