Na een maandje of 2 geen voetbal rolde de bal voor de mannen van de zaterdag 4 afgelopen zaterdag om 15.00 uit bij Oranje-Wit. Onder de brandende zon rolde de bal wat onwennig en was het duidelijke weer wennen.

De mannen van Oranje-Wit wisten goed van onze fouten te profiteren en wisten al gauw te profiteren en de bal achter Michael te prikken 1-0. Toch leken we een optisch overwicht te creëren maar door goed verdedigen en slordigheid aan de bal bij ons wisten we niet tot goals te komen. De mannen van Oranje-Wit wisten in de chaos bij een corner wel te profiteren en zo stond de zat 4 in eens met 2-0 achter.

Na de ingelaste drinkpauze vanwege de warmte kwamen we iets beter in ons spel en wisten we met echt een wonderschone goal de aansluitingstreffer te maken 2-1. Met deze stand zochten we de kleedkamer op en begonnen we met 4 frisse wissels aan de 2de helft. De rust bleek ons goed te hebben gedaan en waren we vaster aan de bal.

Nadat Chris in de beruchte 16 meter tegen de vlakte werd gewerkt kon Bas achter de bal plaatsnemen voor de toegekende strafschop en verscheen de 2-2 op het bord. Niet veel later leek Bas zijn 2de van de middag te maken met zijn hoofd maar werd deze treffer afgekeurd vanwege buitenspel. Toch mocht hij niet veel later wel juichen toen Daryl een afgemeten voorzet op zijn hoofd afleverde en hij alsnog de 2-3 aantekende.

Tegen het einde van de wedstrijd leek het toch nog mis te gaan bij een vrijetrap van de gastheren die door Michael op de lat werd getikt en hij op miraculeuze wijze de rebound uit zijn doel wist te houden en zo de wedstrijd in ons voordeel wist te beslissen.