Na een goede bekerronde moets de zaterdag 4 voor de eerste competitiewedstrijd sprokkelen om een team op de been te krijgen met maar liefst 10 afwezigen. Desondanks gingen de mannen uit bij Dubbeldam voor een goed resultaat.

Na een aftastend begin van beide teams was het de ploeg van GSCODS die tegen de jonge twintigers de beste kans kreeg uit de daaropvolgende corner stond de ploeg na een snelle counter plotseling met 1-0 achter. De met veel loopvermogen gezegende gastheren zette GSCODS met de rug tegen de muur.

Toch was er een ingooi van ons diep op de helft van Dubbeldam voor nodig om de 2-0 te maken uit wederom een snelle counter. Ondanks de druk wisten we er een paar keer goed uit te komen en was het Bas die de aansluitingstreffer over de doelman van Dubbeldam wist te wippen 2-1. Met deze stand werd ook de rust bereikt.

De krappen selectie voor deze wedstrijd liet zich bij een aantal jongens voelen en de druk nam toe de fittere en goed voetballende gastheren wisten van de vermoeidheid en foutjes te profiteren en liepen uit naar een 5-1 voor sprong. Heel even leken we na een aantal kleine kansjes en een goede goal van Rutger terug te komen naar 5-2. De mannen van Dubbeldam wisten de marge weer te vergroten naar 6-2.

De toch strijdlustig Bas leek op aangeven van Ivar de 6-3 te maken die ten onrechte van wege buitenspel werd afgekeurd. Wat overigens niks afdeed aan de dik verdiende overwinning van Dubbeldam die ons op basis van fitheid, snelheid en techniek de baas waren. Op naar de volgende wedstrijd met hopelijk wat terug gekeerde spelers.