Na een toch niet echt vlekkeloze voorbereiding heeft Zaterdag-1 een uitstekende opening van de competitie verzorgd. Het bezoekende Bergdijk werd met een 7-0 nederlaag naar huis gestuurd en eigenlijk mochten de Brabanders nog blij zijn dat er geen dubbele cijfers op het bord kwamen.

Voor rust zag het daar nog niet naar uit. GSC/ODS gaf niets weg en schiep legio kansen, maar de afwerking liet te wensen over. Jeffrey Gooshouwer brak de ban, maar tot de rust was hij de enige die het net wist te vinden. Na de thee bleek Zaterdag-1 een stuk effectiever.

Terwijl menigeen nog in de kantine zat verdubbelde Joey Gooshouwer de score en daarna was het Junior Monte die met een onvervalste hattrick de score opvoerde tot 5-0. Dankzij Dennis van der Heijden en Channa Anastacia werd de eindstand op 7-0 bepaald.

Komend weekend zal het voor Zaterdag-1 zeker niet zo’n makkelijke middag worden, want dan wacht een bezoekje aan ZBC’97. Vorig seizoen ging GSC/ODS in Zwijndrecht kansloos ten onder, dus moeten in elk geval de mouwen worden opgestroopt…