Waar onze club groeit en bloeit en er allerlei ontwikkelingen plaatvinden op energiebesparende vlakken om de club energieneutraal te krijgen. En de voetballende leden de club naar een hoger niveau willen stuwen. Wordt er ondertussen ook verder gekeken om ons club nog leuker te maken voor iedereen en samen met iedereen.

De Oliebollenactie van de Golden Girls en de daaropvolgende flessenactie waarop vooral de jongste jeugdleden zich lieten gelden heeft gezorgd voor een mooie geldbedrag  waar de “Golden Girls” samen met het bestuur een Tafeltennistafel voor naast het pannaveld van hebben gekocht.  Deze moest natuurlijk op een solide ondergrond staan waar een aantal vrijwilligers zich letterlijk voor in het zweet hebben gewerkt om dit te realiseren.

Vandaag is dan ook de tafel geleverd en  mag GSC/ODS zich de trotse eigenaar noemen van deze tafeltennistafel. Hier mee hebben we ons terras en het gebied rond het pannaveld nog wat leuker gemaakt en hopen dat iedereen hier veelvuldig van kan genieten. Onze dank gaat dan ook uit naar iedereen die zijn steentje hieraan heeft bijgedragen met speciale dank aan de “Golden Girls” Angelique, Bianca, Diana, Miranda, Meetje en Jeltien.