Storm en regen leken zaterdag de Mini’s Day te teisteren, maar het viel uiteindelijk nogal mee. Dertien kleine bikkels waren sowieso gekomen om desnoods de elementen te trotseren. We mogen concluderen dat onze mini’s dus herfstbestendig zijn!

Ook dit keer zagen we weer nieuwe gezichten, om precies te zijn van Aras en Aydin. Omdat de JO7 ruim in de spelers zat trapte ook Cha een balletje mee. Voor de allerkleinsten was er het bekende parkoers, wat gericht is op verbeteren van motoriek en traptechniek. De iets ouderen speelden een partijtje drie tegen drie.

De traditie om de Mini’s Day af te sluiten met een lekkernij voor de deelnemers werd in stand gehouden dankzij de vader van Yusuf, die voor alle kids een banaan had meegenomen. Uiteraard is er komende zaterdag weer een Mini’s Day. Zorg dat je er om 13.00 uur bent en neem gerust vriendjes en vriendinnetjes mee!