Ook in dit nieuwe seizoen hebben we weer niks te klagen over de aanloop van piepjonge voetballiefhebbers. Liefst 18 kids waren zaterdag actief op onze Mini’s Day. De allerkleinsten werkten een parcours af om techniek te ontwikkelen, de iets grotere kinderen speelden 3 tegen 3 een partijtje.

Hoe belangrijk de Mini’s Day is bleek eerder deze dag, want de kids die de afgelopen seizoenen actief waren op op deze dag spelen inmiddels in JO7 en JO8 teams en wonnen met indrukwekkende cijfers! Een beter bewijs dat de Mini’s Day leuk én belangrijk is, is niet te leveren.

Dankzij sponsor Findt Advies kregen alle deelnemertjes na afloop een appel en de kleine Mousto (4) werd als pupil van de week extra verwend. Hij kreeg ook nog een patatje en een bal met handtekeningen van alle spelers van Zaterdag-1. Natuurlijk is er komende zaterdag weer een Mini’s Day !