GSC/ODS, vv Wieldrecht en vv Oranje-Wit organiseren in samenwerking met Gemeente Dordrecht, een voetbaldag speciaal voor meiden.

Voor iedere meid dé kans om samen met de andere meiden te voetballen en plezier te maken! En naast al het voetbalplezier leer je ook nog eens samenwerken en vette Leeuwinnen-trucs. De Leeuwinnen Voetbaldag is voor alle meiden van 8 tot en met 15 jaar, lid of geen lid van een voetbalvereniging. Een gave dag vol voetbalplezier die je nooit zult vergeten. Zo kun je met je vriendinnen deelnemen aan allerlei gave voetbalspellen, waarin iedere deelnemer zich een echte Oranje Leeuwin zal voelen. De inloop is vanaf 15.30 uur. Het evenement duurt van 16.00 tot 19.30 uur en is op het terrein van GSC/ODS.

Kom je ook? Leuk! Aanmelden kan via de website: www.dordtsport.nl/sportagenda/leeuwinnen-voetbaldag/

Aftrap Nationale Sportweek 2019

Met de Leeuwinnen voetbaldag trappen we direct ook de Nationale Sportweek in Dordrecht af. Het doel van de Nationale Sportweek is om mensen te inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport. Tijdens deze week gaan we dus met zijn allen sporten en bewegen. Verschillende sportaanbieders zetten deze week hun deuren open. Kortom, een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven. Doe je ook mee?! Meer informatie via www.dordtsport.nl/nationale-sportweek