Het 2de zaterdagteam van GSC/ODS is dringend op zoek naar iemand die dit leuke team terzijde kan/wil staan met vlaggen. Het is een jonge leuke groep die probeert spelplezier en resultaat hand in hand te laten gaan.

De trainer en leider van dit leuke team Jan en Raymond kunnen wel wat hulp gebruiken om deze jongens goed te begeleiden en te zorgen dat ook deze jongens lekker vrijuit kunnen voetballen. Vandaar deze dringende oproep naar een vaste grensrechter voor dit geweldige team dat hun thuiswedstrijden speelt om 12 uur.

Mochten jullie denken dat lijkt me een leuke bezigheid op de zaterdag een tof team te begeleiden en gelijk kunnen kijken naar een leuke pot voetbal neem dan snel contact op met GSC/ODS. Omdat we vanwege de privacy wetgeving geen privé gegevens mogen plaatsen kunt u contact op nemen via een mailtje naar bestuur@gscods.nl of secretariaat@gscods.nl onder de vermelding grensrechter voor GSC/ODS zaterdag 2