Na wat gepuzzel op donderdagavond voor de selectie van het 2de stond er dan toch een representatief team in het veld. Die voor iedere meter vocht en het de gasten uit Noordeloos het mes op de keel zette.

Na dat de eerste kansen voor de vlot combinerende mannen van GSC/ODS waren was het Noordeloos die de stabiele achterhoede wist te verrassen en door doelman Paul Ties op de been werd gehouden. Na dit wapenfeit kwamen we steeds beter in het spel en gaf de achter hoede onder leiding van Dylan Gooshouwer en Dani Broos zo goed als niks weg en was de uitblinkende Liam een zekerheid.

Halverwege de eerste helft was er een prachtige pass van Dion die door Tarik op waarde werd geschat die een scherpe voorzet door Whitley werd binnen getikt 1-0. Ondanks het overwicht en de kansen werd er voor de rust niet meer gescoord. Met een iets ander type spel door de ingebrachte wissels begon de thuisploeg scherp aan de 2de helft.

Waar we de eerste paar minuten nog een paar kleine kansjes weggaven werd de druk op gevoerd en was het controlerend op het middenveld spelende Dani Fernandez die met een prachtige streep in de verre hoek de marge verdubbelde naar 2-0. De mannen van Noordeloos leken hierdoor wat van slag en Yassine Ghorafi die van een fout van de keeper profiteerde en de losgelaten bal snel binnen kopte 3-0.

Met nog een dikke 20 minuten te spelen leek de overwinning wel zeker helemaal toen de sterk ingevallen Germien Angelista, Whitley diep stuurde en de in de 16 meter opgedoken Dion de Krey de 4-0 binnen tikte. De behendige en slimme Germien was een plaag voor de mannen van Noordeloos en de A-junioren Luca en Yassin kooiman lieten zien dat het met de toekomst van de club wel goed zit.

De score zorgde er wel voor dat de concentratie wat afname en we niet meer zo vast aan de bal waren als eerder in de wedstrijd. Wat er voor zorgde dat het spel het laatste kwartier wat rommelig oogde. Een snelle één twee tussen Tarik en Yassine Ghorafi zorgde ervoor dat Yassine zijn tweede treffer van die middag kon maken en de 5-0 eindstrand op het bord schoot.

Een prachtig resultaat op de eerste competitieronde met een ploeg waarin de nodige spelers ontbraken en waar nog de nodige potentie inzit. Wacht volgende week een lastige klus uit bij Sleeuwijk die de eerste wedstrijd uit bij Streefkerk overtuigend met 10-3 won.