Na wat gepuzzel op donderdagavond voor de selectie van het 2de stond er dan toch een representatief team in het veld. Die voor iedere meter vocht en het de gasten uit Noordeloos het mes op de keel zette.

Na dat de eerste kansen voor de vlot combinerende mannen vanGSC/ODS waren was het Noordeloos die de stabiele achterhoede wist te verrassenen door doelman Paul Ties op de been werd gehouden. Na dit wapenfeit kwamen westeeds beter in het spel en gaf de achter hoede onder leiding van DylanGooshouwer en Dani Broos zo goed als niks weg en was de uitblinkende Liam eenzekerheid.

Halverwege de eerste helft was er een prachtige pass vanDion die door Tarik op waarde werd geschat die een scherpe voorzet door Whitleywerd binnen getikt 1-0. Ondanks het overwicht en de kansen werd er voor de rustniet meer gescoord. Met een iets ander type spel door de ingebrachte wisselsbegon de thuisploeg scherp aan de 2de helft.

Waar we de eerste paar minuten nog een paar kleine kansjesweggaven werd de druk op gevoerd en was het controlerend op het middenveldspelende Dani Fernandez die met een prachtige streep in de verre hoek de margeverdubbelde naar 2-0. De mannen van Noordeloos leken hierdoor wat van slag enYassine Ghorafi die van een fout van de keeper profiteerde en de losgelaten balsnel binnen kopte 3-0.

Met nog een dikke 20 minuten te spelen leek de overwinningwel zeker helemaal toen de sterk ingevallen Germien Angelista, Whitley diepstuurde en de in de 16 meter opgedoken Dion de Krey de 4-0 binnen tikte. Debehendige en slimme Germien was een plaag voor de mannen van Noordeloos en deA-junioren Luca en Yassin kooiman lieten zien dat het met de toekomst van declub wel goed zit.

De score zorgde er wel voor dat de concentratie wat afnameen we niet meer zo vast aan de bal waren als eerder in de wedstrijd. Wat ervoor zorgde dat het spel het laatste kwartier wat rommelig oogde. Een snelle ééntwee tussen Tarik en Yassine Ghorafi zorgde ervoor dat Yassine zijn tweedetreffer van die middag kon maken en de 5-0 eindstrand op het bord schoot.

Een prachtig resultaat op de eerste competitieronde met een ploeg waarin de nodige spelers ontbraken en waar nog de nodige potentie inzit. Wacht volgende week een lastige klus uit bij Sleeuwijk die de eerste wedstrijd uit bij Streefkerk overtuigend met 10-3 won.