In een wedstrijd met twee gezichten heeft Zaterdag-1 het Ries Fok toernooi bij EBOH met een overwinning afgesloten. Stadgenoot Emma werd in een waar doelpuntenfestijn met 5-4 geklopt. Voor rust was GSC/ODS de onderliggende partij, na de thee werden de rollen omgedraaid.

Junior Monte opende de score, maar Emma trok met een mooi afstandsschot in de bovenhoek de stand gelijk. Junior Monte tilde met twee treffers de stand naar 3-1, maar Emma antwoordde binnen een minuut (3-2). Het beste leek er bij de tegenstander daarna wel vanaf.

GSC/ODS schiep veel kansen, maar ging er slordig mee om. Nadat Dion de Kreij 4-2 aantekende leek Emma echt rijp voor de sloop, maar tot ieders verbazing gaf Zaterdag-1 met slap verdedigen nog bijna de zee weg (4-4). Een prachtige vrije trap van Arie Pankras bracht alsnog de winst.