Eén van de nieuwe gezichten, die we mochten begroeten bij de seizoensstart van de zaterdag-selectie, is dat van Menno Mounton. Hij is onze nieuwe fysiotherapeut, dus we gaan hem nog veel vaker zien.

Menno zal elke dinsdag- en donderdagavond bij de club aanwezig zijn (hij noemt het zelf spreekuur) en eveneens bij alle thuiswedstrijden van Zaterdag-1 en Zondag-1. Ook spelers van andere teams kunnen een beroep op hem doen !

De komst van Menno is te danken aan de samenwerking die de club is aangegaan met Fysico. Deze praktijk is nu nog gevestigd aan de Aventurijn, maar verhuist binnenkort naar het nieuwe gezondheidscentrum in het voormalige energiestation op de hoek van de Noordendijk en de Oranjelaan.

Op het spreekuur (dinsdag- en donderdagavond) kunnen al onze spelende (jeugd)leden met pijnklachten en blessures in de verzorgingskamer bij Menno terecht voor gratis advies of een kleine behandeling. Voor uitgebreidere blessurebehandelingen zal hij doorverwijzen naar Fysico.

De kosten van behandelingen bij Fysico worden meestal vergoed door de (aanvullende) ziektekostenverzekering. Kijk zelf even in de polisvoorwaarden van jouw verzekeraar om te zien of – en zo ja hoeveel – behandelingen vergoed worden.