Dat we bij GSC/ODS een groep gouden vrijwilligers hebben is zo onderhand wel bekend, maar mag zo nu en dan wel weer eens gezegd worden. Bij deze dus, want onze klusploeg verzet deze zomer bergen werk. Ook vrijdag is er de hele dag hard gewerkt, met fraaie resultaten !

Onze oproep voor tegels, in een vorig bericht, had succes. Via twee clubgenoten tikten we voldoende tegels op de kop om de tegelvloer te kunnen leggen voor onze nieuwe tafeltennistafel. Ferry Rhemrev deed het straatmakerswerk, geassisteerd door Thom van Ewijk.

In de kleedkamers hebben Wim Diependaal en Cor Jooren met klusbaas Lucien Gooshouwer weer flink wat schilderwerk verricht. Tommy Petrov en Martien Blom hebben de wildernis achter het pannaveld verwijderd. Dankzij onze klusploeg blijft de kwaliteit van onze accommodatie hoog.

De betonnen tafeltennistafel is besteld en de levering zal ergens in augustus plaatsvinden. Die klus is dan afgerond. In de kleedruimtes is echter nog veel werk te doen. Met name schilderwerk. De klusploeg is elke vrijdagochtend actief, dus wie een handje mee wil helpen is van harte welkom.