Naast de vernieuwing van de dug-outs op het hoofdveld is nu ook begonnen met de werkzaamheden voor ons tafeltennishoekje. Klusbaas Lucien mocht dit keer twee mannen van onze walking football-tak begroeten. Peter en Bart groeven zaterdag naast het pannaveld 21 vierkante meter grond uit.

Het gat wordt komende woensdagmorgen weer gevuld met zand. De beide mannen kunnen daarbij nog wel wat hulp gebruiken. Dus ben je vrij? Spring dan even bij! Als ook deze klus geklaard is kan er een plaat gelegd worden, waarop een betonnen tafeltennistafel geplaatst wordt.

De tafel hebben we overigens te danken aan acties (o.a. oliebollen bakken) van de jeugdactiviteitencommissie en moeders van jeugdleden. Zodra de tafel er is zal er rondom ook betegeld moeten worden. Daarvoor zoeken we nog een straatmaker !