Onze klusploeg verzet deze zomer bergen werk en wil er ook komende vrijdag weer tegenaan. Ditmaal worden mensen gezocht die een kwast kunnen hanteren, want enkele kleedkamers zijn al aangepakt, maar de banken van een paar andere moeten nog geschilderd worden.

Klusbaas Lucien laat vanaf z’n Griekse vakantieadres weten, dat hij vrijdag om 9.00 uur eerst koffie schenkt aan de vrijwilligers. Wij hopen (weer) op een goeie opkomst ! Klagen doen we sowieso niet, want naast de vaste klussers zien we steeds vaker ook andere gezichten.

Afgelopen week kwamen Ryan, Dylan en Tommy (zie foto onder) de restanten van de oude dug-outs slopen en verwijderen. Naast het pannaveld hebben Ferry en Thom het kersverse zandbed voor de tafeltennistafel aangetrild en het tegelwerk opgestart (foto boven).

We komen nog zo’n 70 tegels (30 x 30) tekort, dus als iemand er toevallig nog een paar over heeft; bel of app dan even met Thom, onze voorzitter die wederom het goede voorbeeld geeft door ook zelf de handen uit de mouwen te steken. Zijn nummer is 06-53 41 56 73.

Als het zandbed betegeld is kan de betonnen tafel besteld worden. Plaatsing is gepland voor aanvang van het nieuwe seizoen, dus dat zal wel lukken. Oh, enne… vergeet je a.s. vrijdagmorgen niet? Koffie en kwasten staan klaar.