De nieuwe dug-outs voor het hoofdveld zijn vandaag dan eindelijk geplaatst.
Het had even wat voeten in de aarde: de oude dug-outs moesten gesloopt worden, de achterblijvende kuil gevuld met zoveel mogelijk puin en zand, een paar betonplaatjes eroverheen (zie volgende foto) en dan heb je de fundering voor twee nieuwe dug-outs.

Hoewel ze nieuw voor ons zijn, komen deze dug-outs van het oude kunstgrasveld van even verderop bij OMC, die nu al een seizoen draait onder de naam FC Dordrecht Amateurs. Ons dagelijks bestuur was in 2018 te gast bij het Sportbedrijf voor het ondertekenen van een huurcontract voor het pannaveldje en extra terras, waar onze voorzitter een hengeltje uit wierp over deze twee dug-outs en dat wij wel interesse hadden. Zo waren wij de eerste en werden deze dug-outs aan ons toegewezen. We moesten echter wel eerst de oude dug-outs zelf verwijderen en Lucien ging druk aan de planning. Inmiddels is, een klein jaar later, de cirkel rond.

Het bestuur wil hierbij alle betrokken vrijwilligers en het Sportbedrijf bedanken voor hun tomeloze inzet.