Op het hoofdveld komen nieuwe dug-outs en dat betekent dus dat de oude weg moeten. Onze klusploeg heeft zaterdag bewezen dat ze niet alleen dingen kunnen maken, maar ook slopen. Een taaie klus, want er moest afgerekend worden met staal en gewapend beton.

Op de plek van de oude dug-outs komen doorzichtige exemplaren, zoals die op ons kunstgrasveld staan. Alvorens het zover is moeten onze klussers nog wel een nieuwe fundament leggen. Ook binnen is er nog wat schilderwerk te doen, dus in de zomer wordt nog volop gewerkt op onze accommodatie.

Klusbaas Lucien dankt vanaf deze plek Arie, Sebastiaan, Martin, Edgar, Jeroen, Ryan, Yoran, Arjen (en zoon), Johan, Hans en Tommy voor de hulp. Opvallend genoeg allemaal mannen uit onze veteranenploeg en zaterdag-4. Bij volgende klussen rekenen we ook op steun uit andere teams !