Met hulp van Thom, Martien en Mike heeft klusbaas Lucien vrijdagmorgen weer een stap gezet in het proces om de dug-outs op het hoofdveld te vervangen. Na de sloop van de oude exemplaren zijn de resterende gapende gaten nu volgestort met zand.

In de loop van deze maand worden betonnen platen aangevoerd, waarop uiteindelijk de nieuwe dug-outs geplaatst zullen worden. Het worden precies dezelfde als die er langs ons kunstgrasveld staan. Voordeel van de platen is, dat er niet meer betegeld hoeft te worden.

Waar wél tegels gelegd moeten worden is naast het pannaveld. Die komen onder en rondom de nieuwe tafeltennistafel. Maar eerst moet er 21 vierkante meter anderhalve spa diep uitgegraven worden. Hiervoor zoeken we gravers én spades of scheppen. Heeft u er eentje te leen?

Zaterdagmorgen vanaf 9.30 uur wordt er gegraven. Wie helpen mee?