Slecht nieuws! Door problemen rondom onze drank- en terrasvergunning is het bestuur gedwongen om de kantine en het terras met onmiddelijke ingang te sluiten. Uiteraard is dit een tijdelijke maatregel, maar we kunnen nog niet aangeven wanneer de kantine weer open kan.

Een aantal teams, alsmede onze veteranen (7×7) en walking footballers, trainen in de zomer door op het kunstgras. Dit blijft mogelijk, maar kantine en terras kunnen voorlopig niet gebruikt worden. Oorzaak van deze vervelende maatregel is kort gezegd bureaucratische haarkloverij.

Bij een controle bleek dat GSC/ODS een vergunning had, die op naam stond van een juridische voorganger (Merweboys) en dat die na de naamsverandering van de club niet meer geldig is. Sinds 16 mei is het bestuur bezig om een nieuwe vergunning te krijgen.

Bij de aanvraag voor de nieuwe vergunning worden er door de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (die namens de gemeente handelt) allerlei voorwaarden gesteld. Zo is o.a. een extra tussenmuur met deur geëist in het herentoilet. Die is inmiddels gerealiseerd.

We zullen jullie hier niet vermoeien met wat er nog meer speelt, maar het bestuur is hier doodziek van. Binnenkort hopen we met beter nieuws te komen.