Zaterdag-1 keert komend seizoen terug in het district Zuid-1, maar Zondag-1 maakt juist de omgekeerde route naar district West-2. Dat blijkt uit de definitieve indelingen, die de KNVB bekend gemaakt heeft.

Voor Zat-1 is de terugkeer naar Brabant geen probleem; het was zelfs een wens. Twee pittige tegenstanders zijn er zeker, want ZBC’97 en IFC zijn ook overgeheveld naar Zuid-1 en dus treffen we die in het nieuwe seizoen. Er zitten overigens ook bekende namen bij van de seizoenen ervoor.

De andere opponenten zijn Berkdijk, Dongen, OJC Rosmalen, Olympia’60, Oosterhout, RFC, SCO, SSC’55 en Willem II. Over de krachtsverhoudingen valt op voorhand weinig te zeggen. Datzelfde geldt overigens voor Zon-1, dat nogal wat onbekende tegenstanders treft.

Omdat er in West-2 een tekort aan zondag-clubs is, zijn GSC/ODS en FC Dordrecht-amateurs (OMC) dus ‘uitgeleend’. Daar zijn we zeker niet blij mee! Naast de dubbele stadsderby met FC Dordt treft Zon-1 ploegen uit de Rotterdamse- en Haagse regio.

De andere clubs zijn Bolnes, Erasmus, Houtwijk, sv Pretoria, SVH, St.Hooger, Toofan en sv Madestein. Een kleine competitie, maar om toch aan voldoende wedstrijden te komen worden er na de competitie play-offs om promotie en degradatie gespeeld.