Het project tafeltennistafel vordert gestaag. Nadat ze zaterdag met klusbaas Lucien dertig centimeter grond hadden afgegraven, zorgden Peter Kuiters en Bart Schotting er woensdag voor, dat het gat van 21 vierkante meter met schoon zand werd opgevuld.

Nu Lucien van een welverdiende vakantie geniet sprong onze voorzitter Thom van Ewijk hoogstpersoonlijk bij. Dankzij deze drie heren hebben we nu de status ‘bouwrijp’ al bereikt. Op de plek naast ons pannaveld kunnen nu een betonnen plaat en tegels gelegd worden.

Zodra de plaat geleverd en geplaatst wordt kan het tegelwerk beginnen. We weten nu nog niet wanneer dat is, maar wel dat we nog op zoek zijn naar een straatmaker, die rondom bandjes kan zetten en de tegels er in kan leggen. Bij afwezigheid van de klusbaas zijn tips welkom op bestuur@gscods.nl