Bij de echte diehards kriebelt het vast al een beetje, want de derde editie van de GSC/ODS Pubquiz komt er nu snel aan. Voor volgende week vrijdag, de 28-ste dus, hebben zich tot nu toe zestien teams opgegeven. Daar kunnen er dus meer bij !

Duo’s kunnen zich opgeven bij Lucien Gooshouwer. Heb je géén (speel)partner? Dan kun je hem vragen om je aan een andere eenling te koppelen. Het inschrijfgeld, twee-en-halve euro per persoon, kan bij aanvang van de quiz betaald worden.

Voor degenen die dit populaire fenomeen niet kennen; bij een pubquiz wordt een beroep gedaan op je kennis en geheugen, maar gaat het vooral om een leuke avond in fijne sfeer. Iedereen tussen 11 en 111 jaar kan meedoen.

De derde pubquiz begint vrijdag om 20.00 uur. De kantine gaat om 19.30 uur open. Inschrijven kan zoals gezegd bij Lucien; via z’n mailadres lugo123@gmail.com of een app-je naar 06-13 41 35 30. Doe het gelijk effe!