Wij informeren u weer over een paar actuele ontwikkelingen.

Samenwerking met Fysico

Het bestuur heeft een samenwerking gesloten met Fysico praktijk voor Fysiotherapie  voor begeleiding in het nieuwe seizoen bij blessures en/of pijntjes.

Fysico zal Menno Mounton verantwoordelijk stellen voor de medische verzorging van alle spelers van GSC/ODS. Menno zal twee avonden per week in het kader van een sportspreekuur aanwezig zijn op de club en iedereen met blessures (jeugd, dames en senioren) kan zich bij hem melden. Menno zal dan ter plekke een analyse van de blessure maken en zo nodig een kleine behandeling en/of tips geven om de blessure zo snel mogelijk te verhelpen.

Als verdere fysiotherapeutische behandeling noodzakelijk blijkt zal dit op de praktijk van Fysico plaatsvinden. Die praktijk is nu nog gevestigd aan  de Aventurijn 221, maar in de loop van dit jaar verhuizen ze naar een nieuwe locatie aan de Noordendijk in het voormalige gebouw van Eneco (dicht bij de club dus). Menno Mounton zal ook de begeleiding op zich nemen bij de thuiswedstrijden van za.1 en mogelijk ook van zo.1. Menno zal dan ook een nauwe communicatie onderhouden met de trainersstaf m.b.t de voortgang bij blessures.

De samenwerking met Fysico gaat bij aanvang van het seizoen 2019/2020 in.

Dit betekent dat wij eind van dit seizoen afscheid zullen nemen van Demi-Britt Isendoorn, die een aantal jaren tot tevredenheid de fysiotherapeutische behandelingen bij GSC/ODS voor haar rekening heeft genomen.

Vernieuwde Technische Commissie.

Op 04 april heeft een eerste bijeenkomst plaatsgevonden van een nieuwe technische voetbal commissie (TC). De nieuwe commissie wordt voorgezeten door Cees den Breejen.
Cees zal vanuit deze functie met ingang van het nieuwe seizoen toetreden tot het bestuur.

Belangrijkste doelstelling van de nieuwe TC is  om alle leden binnen hun persoonlijke mogelijkheden zo goed mogelijk te laten voetballen.

Enthousiasme, ontspanning en plezier zijn daarbij de belangrijkste elementen. Het streven is om alle teams op een dusdanig niveau aan de competitie te laten deelnemen dat het voldoende uitdaging biedt om beter te gaan voetballen. Selectieteams dienen daarbij op het hoogst haalbare niveau uit te komen. Uiteraard zal de TC in nauw contact werken met de jeugdcommissie en met trainers en leiders van de diverse teams