Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jeugdkamp

21 juni - 23 juni

Voor het traditionele jeugdkamp reist GSC/ODS dit jaar af naar Goirle, een dorpje tussen Tilburg en de Belgische grens. De inschrijving is geopend voor alle jeugdleden, die spelen in de teams van JO7 tot en met JO15.

Er wordt van 21 tot en met 23 juni gelogeerd in het fraaie Active Stay, een groepsaccommodatie die plaats biedt aan 82 personen. Dankzij een grote sport- en spelzaal en een lounge kunnen er bij slecht weer dingen binnen gedaan worden, maar we rekenen natuurlijk op mooi weer!

Onze jeugdcommissie heeft de slaapzalen, bedden, keuken, andere faciliteiten én de omgeving uiteraard kritisch bekeken en kwam tot de slotsom dat dit een prachtige locatie is voor het jeugdkamp van GSC/ODS.

Voor vier tientjes kun je er bij zijn! Wacht niet te lang, maar geef je op. Als het goed is heb je al een brief met inschrijfstrook gekregen (zo niet, vraag er dan om bij je leider of de jeugdcommissie). Lever die strook z.s.m. in bij jouw leider, of op zaterdag bij Ineke Dat in de commissiekamer.

Wil je iets meer weten, of zijn de leiders en Ineke even ‘zoek’, dan kun je terecht bij Theo de Bot of Ariëtte Hakkers. We nemen aan dat we hier NIET meer hoeven uit te leggen dat het jeugdkamp goed is voor de teambuilding en dat het elk jaar een onwijs gaaf weekend is. Toch?

Een beetje sponsoring is trouwens ook dit jaar weer welkom. Binnenkort verschijnt ons spaarvarkentje weer op de bar in de kantine en wie wat meer wil sponsoren om het jeugdkamp te laten slagen kan zich melden bij Rob Gerritsen. Elke gift, groot of klein, is welkom !

Gegevens

Begin:
21 juni
Einde:
23 juni

Organisator

Jeugdactiviteitencommissie
E-mail:
jeugd@gscods.nl