Draagt u GSC/ODS een warm hart toe, maar heeft u een smalle beurs of bent u al begunstiger van zoveel goede doelen? Dan is de Club van 100 wellicht iets voor u !

 

Wat is de Club van 100 ?

 

De Club van 100 is een club binnen de club bestaande uit leden, bedrijven of andere donateurs die GSC/ODS een extra financieel steuntje willen geven van minimaal € 50,- (meer mag ook) per seizoen. De inleg wordt gebruikt om bijzondere financiële  uitgaven in de breedste zin van het woord  te kunnen doen.  Dat kan voor een bijzondere activiteit of andere ondersteuning voor de jeugd zijn, maar het kan ook voor een bijzondere activiteit  voor de senioren of een uitgave voor een algemene investering zijn. In het recente verleden zijn bijvoorbeeld gelden verstrekt voor de dugouts op het 2e veld; het Jeugdkamp; het Jaap v/d Wieltoernooi en nieuwe banken voor de kop van de kantine!

Uw bijdrage aan de Club van 100 is dus een zeer welkome financiële ondersteuning voor onze vereniging en het aardige is dat de leden van de Club van 100 inspraak hebben in de bestedingen.

Wat bieden wij de leden van de Club van 100 :

  • U steunt uw club voor de volle 100%
  • Uw naam wordt zowel op de website als op het nieuwe Club van 100 bord in de kantine vermeld.
  • Ook zijn de namen van de leden van de Club van 100 zichtbaar op de flatscreens in de kantine.
  • U ontvangt per seizoen tenminste één uitnodiging om onder het genot van een hapje en een drankje  met elkaar van gedachten te wisselen o.a  over bestedingen van de inleg van de Club van 100.

De Club van 100 hoopt op uw steun. Voor slechts  € 50,- per jaar hoort u al bij de Club die de vereniging een warm hart toedraagt.

Een jaar loopt van juni t/m mei. U bent ons helemaal van dienst als u ons machtigt voor een automatische incasso welke als link is bijgevoegd. Contant betalen bij één van de leden van de Sponsorcommissie kan natuurlijk ook! Meld u aan via een formulier dat verkrijgbaar is bij de leden van de sponsorcommissie of in de bestuurskamer of stuur onderstaande machtiging ingevuld in naar: sponsoring@gscods.nl

Download hier het machtigingsformulier.

Met vriendelijke groet namens de Sponsorcommissie:

Jan de Wit

Thijs Blom

Anneke Scheurwater

John Eichorn

Henny Kattemölle

Miranda den Toom

 

De leden van de club van 100 van GSC/ODS zijn :

Ad Schenk

Arie de Klerk

Barbera & Oene van Kammen

Bert Klijn

Bert van Es

Bloemsierkunst Erica

Edgar Taale

Edwin van IJpen

Harm Tazelaar

Henk Lahuis

Henny Kattemölle

Ineke & Toon Retèl

Jan de Wit

Jeanine Meijers

Jean-Pierre Miani

John en Marcel Eichorn

Lydia & Ton Pruymboom

Martien Blom

Martin Alberda

Mevr. I.M. Dat

Michael Abbema

Monique & Marcel Rombout

Okcan

Rob (Rien) Sponselee

Sebastiaan Vugts

Siep van Dongen

Theo de Bot

Theo de Bot

Thom van Ewijk

Thomas Scheurwater

Vrouwen 1

Willy van Moergastel

Yoran Rombout

Zaterdag 3

Zaterdag 4