Onze JO8-1 is bezig aan een prima seizoen. Afgelopen zaterdag speelde de ploeg van coach Jeffrey uit tegen Drechtstreek. De thuisploeg werd op een 12-0 nederlaag getrakteerd !

GSC/ODS domineerde de wedstrijd Er werden leuke combinaties op de mat gelegd en al snel opende Valentino de score. Kort daarna scoorden ook Timur, Ömer en Jahlil.

De passes en combinaties gingen lekker door en kort voor rust bepaalde Jahmilson de ruststand op 5-0.

Ook in de tweede helft speelden onze jongens lekker over naar elkaar, de verdediging deed ook zijn werk goed en gaf de tegenpartij feitelijk geen enkele kans.

Vervolgens liep de score lekker op. Alle spelers van het wisten te scoren!

JO8-1 wordt dit seizoen overigens gevormd door Valentino, Maks, Jahlil, Jahmilson, Timur, Ömer, Kamil en Romano. De laatste twee waren er in Papendrecht niet bij.

Er waren trouwens mee afwezigen, want coach Jeffrey moest het dit keer doen zonder de andere begeleiders; Hendley, Bart (stagiaire) en Reggy.