In de slechtste wedstrijd van dit seizoen heeft Zondag-1 hetzichzelf ongelooflijk moeilijk gemaakt. Uiteindelijk werd met 3-5 gewonnen bijhet laaggeplaatste SV Houtwijk en daarmee werd een blamage voorkomen. Deeerlijkheid gebiedt te zeggen, dat de Haagse ploeg eigenlijk wel een puntjeverdiende, maar de kwaliteit gaf in de tweede helft toch de doorslag.

Zon-1 schoot prima uit de startblokken. Al in de eersteminuut trof Lutfallah Kilic de paal en zag Ibo Karasahin de rebound net naast gaan.Yusuf Karasahin kopte niet veel later fraai in, maar zag z’n treffer om onduidelijkereden geannuleerd door de overigens goed leidende (19-jarige) scheidsrechter. Daarnabakte GSC/ODS er eigenlijk niets meer van.

De Dordtenaren hadden het drukker met elkaar de wedstrijd uit praten dan met voetballen. De thuisploeg profiteerde er gretig van en ging met een 2-0 voorsprong de rust in. Direct na de thee bracht Lutfallah Kilic de spanning terug (2-1), maar defensief zag het er weer niet best uit. Eerst voorkwam de paal een treffer, maar even later was de marge toch weer twee: 3-1.

Gelukkig toonde GSC/ODS hierna wel veerkracht en zette de wedstrijd volledig op z’n kop. Lutfallah Kilic en de twee keer scorende Coskun Altintas zetten 3-4 op het bord, maar de pot was daarmee niet gespeeld. Op jacht naar de 4-4 speelde Houtwijk alles of niets en het werd in de slotseconden het laatste. Ferit Yaman voltrok het vonnis: 3-5.

Omdat FC Dordrecht en koploper SVH allebei punten morsten deed Zondag-1 uitstekende zaken. De komende twee weken worden cruciaal, want dan zijn juist die ploegen de tegenstander. Komende zondag moet GSC/ODS naar de Krommedijk. Het zal dan véél beter moeten spelen dan wat er dit weekend op de mat gelegd werd.