Tijdens het walking football toernooi van afgelopen weekend is Henny Kattemölle geblesseerd geraakt. Hij zit voorlopig even in de lappenmand. Wij ontvingen onderstaand bericht van hem. Vanaf deze plaats wensen we Henny een voorspoedig herstel toe!

“Afgelopen zaterdag moest ik helaas het erg leuke voetbaltoernooi van PPSC / Schiedam, waaraan we met de Old Stars walking footballers deelnamen, vroegtijdig afbreken. De eerste pot van het toernooi speelden we onze tegenstander met werkelijk oogstrelende combinaties helemaal van de mat.

In de tweede partij kwamen op het erg stroeve kunstgras mijn flitsende bewegingen niet dusdanig uit de verf zoals ik het mij had voorgesteld. Resultaat : gebroken middenvoetsbeentje in de rechtervoet.

Gelukkig inmiddels vernomen dat vooralsnog geen operatie noodzakelijk is, maar een aantal weken in het gips helaas onvermijdelijk blijkt.

Via de telefoon en WhatsApp heb ik ontzettend veel opbeurende reacties ontvangen en vanmiddag werd ik verrast met een geweldige fruitmand aangeboden namens het bestuur van GSC/ODS. Hiervoor heel hartelijk dank! Ik hoop snel weer op de been en dus op de club te zijn.”