Ons derde zaterdagteam moet afscheid nemen van Frank Dekker. Dat doen ze echter op een mooie manier. Speciaal voor Frank houdt dit vriendenteam een ‘uitzwaai-barbecue’. Als het goed is komt hij overigens wel weer terug ! Het team stuurde ons dit bericht:

“Omdat ons gewaardeerd clublid Frank Dekker en tevens groot consument van de GSC/ODS kantine ons voor 6 maanden gaat verlaten, omdat hij op uitzending gaat met het leger, wordt zaterdag 29 juni een barbecue gehouden. Aansluitend vieren we met een DJ er bij een feestje.

Graag zouden wij via deze weg alle clubleden, Frank-sympathisanten en andere mensen die zin hebben in een goed feestje willen uitnodigen om langs te komen en een drankje mee te drinken!

Mocht je mee willen eten kun je dit doorgeven aan Rutger via 06-42918530 (kosten hiervoor bedragen 10 euro p.p). Het begint zaterdag 29 juni om 17.00 uur, natuurlijk in onze kantine en op het terras.”