Het toernooienseizoen is weer in alle hevigheid losgebarsten. Verschillende jeugdteams speelden ‘uit’ en JO13-1 kwam na drie zeges en een gelijkspel zelfs met een eerste prijs naar huis. Ons eigen complex was zaterdag het toneel van een geslaagd bedrijventoernooi.

Na het succes van de eerste editie, vorig jaar, pakte Miranda den Toom de organisatie voor het vervolg op. En zo speelden onder een strak blauwe hemel en een stralend zonnetje elf teams om… Ja om wat eigenlijk? Meedoen en gezellig een paar wedstrijden spelen bleek gelukkig ook dit keer belangrijker dan winnen.

Uiteraard werd er wel gespeeld om te winnen, maar alles verliep in een geweldige sfeer. Sommige wedstrijden begonnen te vroeg en werden dan dus verlengd om de andere teams de volledige 20 minuten te laten spelen.

Halverwege de middag bleek dat het zonnetje zijn werk goed deed en werd er gretig naar de bar gelopen om verkoelende drankjes te halen. Aan het eind bleken er toch winnaars te zijn. Team BLC (staat voor Bunge Loders Croklaan, – zie foto) werd ongeslagen winnaar in poule B. Een combi van team Laco en team Cargo eindigde bovenaan in poule A.

Beide teams kregen een grote beker en de overige teams kregen als aandenken een kleine beker. We weten dat we bij GSC/ODS leuke toernooien hebben, maar dit is ook een pareltje in de dop! Volgend jaar hopelijk een derde editie, maar dan moet er wellicht een nieuwe organisator (bij) komen, want Miranda wordt trainer bij Groot Ammers.