De één zwemt heel Friesland door, de ander doet een bakmarathon in de keuken. Beiden hebben hetzelfde doel, namelijk geld inzamelen voor onderzoek naar kanker. Alle leden van GSC/ODS kunnen een handje helpen!

Die ene kent u zeker, maar die ander waarschijnlijk ook. We hebben het over Joyce de Bot (de zus van Sven). Zij gaat weer cupcakes bakken! De opbrengst is volledig voor “Samenloop voor Hoop” van het Koningin Wilhelmina Fonds.

Clubgenoten en andere sympathisanten kunnen cupcakes bestellen. Je krijgt er vier voor vijf euro. En ze zijn nog lekker ook… Joyce concentreert zich volledig op het bakwerk, dus de bestellingen lopen via vader Theo.

Bestellen kan telefonisch of op WhatsApp via 06 81 10 62 15 of een mailtje naar theodebot@kpnmail.nl Je kunt de cupcakes a.s. zaterdag (29) of zondag (30 juni) afhalen bij Amazone 58.