Zondagavond gaat de kantine aan het eind van het Jaap van de Wiel Toernooi uiterlijk rond 20.00 uur dicht. Dat betekent dat er niet op het grote scherm gekeken kan worden naar de finale van de Nations League.

Donderdagavond, bij de halve finale, bleek er erg weinig animo te zijn onder de leden, dus kunnen de liefhebbers zondag Oranje thuis op de buis bekijken. Tijdens EK’s en WK’s zal er wellicht meer belangstelling zijn?

De Leeuwinnen beginnen op dinsdag 11 juni aan hun WK tegen Nieuw Zeeland. Da’s een middagwedstrijd en ook dan blijft de kantine dicht. De tweede groepswedstrijd is tegen Kameroen op 15 juni om 15.00 uur. Dan wordt bij onze club het Slottoernooi gespeeld.

Het grote scherm gaat donderdagavond 20 juni vanaf 18.00 uur wel weer aan als de nationale vrouwenploeg tegen Canada speelt. Mochten de Leeuwinnen verder komen, dan zal afhankelijk van de belangstelling beslist worden of er in de kantine weer samen gekeken kan worden.

.

.