De derde pubquiz bij GSC/ODS was niet zo druk bezocht als de tweede, maar de sfeer leed er niet onder. Met twintig deelnemende teams was de opkomst ongeveer gelijk aan de eerste keer. Net als toen leek het gouden duo Hans & Peter opnieuw de hoofdprijs te pakken…

Bij telling, hertelling en nog eens tellen bleken echter Johan & Erik precies evenveel punten (204) te hebben gescoord. De prijzen werden eerlijk verdeeld en de duo’s gingen samen op de foto. Ook Rob & Maaike (de jongste deelnemer) vielen in de prijzen met een derde plaats.

Eigenlijk waren alle deelnemers winnaar want de sfeer was opperbest en na afloop werd er nog flink nagetafeld in de kantine en op het terras. Op vrijdag 27 september wordt de volgende pubquiz gehouden. Samensteller Martien Blom gaat de hele zomer broeden op nieuwe vragen….