Een straffe wind en met name in de ochtend enkele felle buien teisterden deze zaterdag het Jaap van de Wiel Toernooi. Desondanks verliep alles vrijwel vlekkeloos en dat verdient nu al een dikke pluim voor de organisatoren en de vele vrijwilligers, die dit mogelijk maakten.

JO14-1 deed het van onze tien deelnemende jeugdteams het best, want zij pakten in hun leeftijdcategorie de eerste prijs. Het gebeurt trouwens opvallend weinig, dat teams van GSC/ODS op ons eigen toernooi als eerste eindigen. JO14-1 bewees dat het echt kan!

Ook JO13-1 leek hoge ogen te gaan gooien, maar ging in de laatste poulewedstrijd met 1-0 onderuit en moest genoegen nemen met een vierde prijs. In hun leeftijdscategorie ging Excelsior met de eerste prijs terug naar Rotterdam.

JO12-1 kwam tot een vijfde plek en zag NSVV eerste worden. JO11-1 werd vierde en in die leeftijdgroep was SV Nieuwegein de winnaar. JO9-1 (zevende), JO9-2 (zesde) en JO8-1 (achtste) speelden in twee verschillende groepen. Daar waren TOGB en Meeuwenplaat de winnaars.

De allerjongsten eindigden als vierde (JO7-1), zesde (JO7-3) en achtste (JO7-2). Hier ging Pelikaan met de grootste beker naar huis. Voor vier van onze jeugdteams moet het Jaap van de Wiel Toernooi nog beginnen. Zondag spelen JO15-1, JO17-2, JO17-1 en JO19-1. Het weer is dan sowieso beter. Komt u ook kijken?